ТБК Агат Металобаза Агат - металопрокат оптом та в роздріб в Києві

продаж металопрокату оптом і в роздріб

Статті

Калібрування застосовується для забезпечення максимальної точності металевого прокату. Металопрокат, що пройшов калібрування, затребуваний майже у всіх галузях, у яких потрібне дотримання точних параметрів. Одна з таких сфер – випуск усіляких виробів із металу, що застосовуються у побуті та промисловості.

Важко собі уявити хоча б один напрямок діяльності людини, який обходився б без труб. Трубами пронизано наш побут, наша робота і весь простір навколо нас. В Україні виробництво трубних виробів розвинене досить високо. У даній статті ми представили найбільших українських виробників трубної продукції.

Трубна продукція: види трубної продукції, способи виробництва та сфери використання. Труби гарячедеформовані, холоднодеформовані, електрозварювальні, водогазопровідні, оцинковані, емальовані та інші.

Трубопрокат - вид металопрокату, який одержують внаслідок технологічних процесів, що відбуваються на спеціалізованих трубопрокатних верстатах. Матеріалом виготовлення трубопрокату служить вуглецева або низьковуглецева сталь, яка піддається обробці методом прокату, формується і потім зварюється на стику.

Листовий прокат зі сталі є міцним, зручним і застосовується в різних сферах діяльності. Єдиний недолік сталевого листа - схильність до корозії, але цього можна уникнути, якщо купувати вироби з оцинковкою.

Для будівництва різноманітних металоконструкцій використовується швелер. Це один з варіантів металопрокатних профілів, області використання якого досить поширені.

Оцинкування сталевого листа підвищує міцність металопрокату, захищає метал від корозії. Додатковий захист від зовнішніх факторів, міцність і привабливий вигляд дозволяють використовувати оцинковані листи практично у всіх сферах, де застосовується листовий прокат.

Арматурою називають металеві стержні, які широко застосовуються в будівельній сфері. Однf з найбільш активно експлуатованих якостей арматури - це її здатність посилювати бетонні конструкції. Бетон, при всій своїй твердості і міцності, на подив крихкий. Відсутність гнучкості неминуче призводить...

Сітка кладочна - це зварені один з одним прути з дроту або арматури невеликого діаметру. Готовий виріб нагадує решітку, яка виготовляється на заводському обладнанні. Її використання знижує трудомісткість роботи в різних видах будівництва.